Üniversitemizin Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterleri Yenilendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterlerini yeniledi.

Yükseköğretim Kurulu tarafından 2018 yılında Ülkemizin 11. Araştırma Üniversitesi olarak belirlenen Üniversitemiz, yeni dönemde de Araştırma Üniversitesi kimliğini güçlendirerek sürdürmek hedefi ve sahip olduğu nitelikli araştırmacı potansiyelini daha etkin ve verimli kullanarak dünya ölçeğinde bir üniversite olma vizyonuyla,  Akademik Yükseltilme ve Atama Kriterlerini geliştirerek yenilemiştir.
01.01.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak olan ve temel yaklaşımı, akademik atanma ve yükseltmelerde kalitenin arttırılması ve başarının ödüllendirilmesi olan yeni kriterlere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir.

Büyükçekmece Yerleşkesi Kreş ve Anaokulu Hizmet Vermeye Başladı

İÜC Kardiyoloji Enstitüsü, Sağ Kalp Kapak Yetersizliği Tedavisinde Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştirdi

Yenilenen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ameliyathanesi Hizmete Açıldı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'dan "Tasarım Beceri Atölyeleri"ne Akademik Destek