Spor Bilimleri Fakültesi'nden Lösemili Çocuklar Haftası İçin Farkındalık Etkinliği

Spor Bilimleri Fakültesi'nin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileri öğretim üyeleri ile bir araya gelerek 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalık etkinliği düzenledi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Hanife Banu Ataman Yancı ile Dr. Öğr. Üyesi Burcu Güvendi, Fakültenin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencileriyle bir araya gelerek farkındalık oluşturmak için maske taktı.

"Lösemiye Karşı Tek Yürek"

​Lösemili çocuklar için lösemiye karşı tek yürek olması gerektiğini vurgulayan Doç. Dr. H. Banu Ataman Yancı ve Dr. Öğr. Üyesi Burcu Güvendi daha sonrasında Fakülte öğrencileri ile bir araya gelerek maske takıp toplu fotoğraf çektirdi.

Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Yürütücüsü Olduğu 7 Projeye TÜBİTAK ARDEB - 1001 Desteği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Binası Hizmet Vermeye Başladı

Büyük Taşınma Başladı