Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın'a Uluslararası Ödül

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nuri Aydın, dünyanın en önemli branş kuruluşu Amerikan Ortopedik Cerrahlar Akademisi (American Academy of Orthopaedic Surgeons- AAOS)  tarafından  verilen 'Gelişen Lider Ödülü'ne (Emerging Leaders Scholarship Award)  layık görüldü.

Geçmişte ödül alan ortopedik cerrahların, özel davetle  aday gösterildiği "Gelişen Lider  Ödülü"; Prof. Dr. Nuri Aydın'ın geçmişte yapmış olduğu bilimsel çalışmaları, uluslararası etkinliklerde aldığı görevler ve mevcut projeleri değerlendirilerek verildi.

“Gelişen Lider Ödülü'nü Alan İlk Türk Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı”

2016 yılında yine aynı kuruluş tarafından verilen 'Uluslararası Cerrahi Beceri Ödülü'nün de sahibi olan Prof. Dr. Nuri Aydın; aldığı  Gelişen Lider Ödülü’ ile, bu ödüle layık görülen ilk Türk ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak büyük bir başarıya imza attı.

"Ödül Töreni ABD'nin Orlando Kentinde Yapılacak"

Prof. Dr. Nuri Aydın, 2020 yılının Mart ayında ABD'nin Orlando kentinde düzenlenecek olan ve tüm dünyadan yaklaşık 35 bin katılımcı ile dünyanın en büyük Ortopedi ve Travmatoloji Buluşması konumundaki Amerikan Ortopedik Cerrahlar Akademisi (AAOS) yıllık  toplantısına davetli olarak katılarak ödülünü alacak.

Ağırlıklı uzmanlık alanı omuz cerrahisi olan Prof. Dr. Nuri Aydın; spor yaralanmaları ve diz cerrahisi alanında da çalışmalar yapmakta. Çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmaları bulunan Prof. Dr. Aydın, halen Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Derneği'nin (SICOT) Omuz Cerrahisi Kurul Başkanlığı görevini yürütüyor. Aynı zamanda Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği Yönetim  Kurulu Üyesi de olan Prof. Dr. Nuri Aydın, ayrıca kendi alanında bir çok kurs ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirmekte.

Üniversitemiz ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Arasında İkili İşbirliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz Tarafından Geliştirilen Proje ile Hasta Randevu Sistemindeki Karışıklığa Son

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde "Afetlerde Farkındalık Eğitimleri" Düzenlendi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 'Geleceğe Nefes Ol'du