İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve Aston Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İngiltere’de bulunan Aston Üniversitesi arasında değişim programları ve araştırma alt yapıları konularında ortak çalışmalar yürütmek amacıyla protokol imzalandı.

İngilltere’nin Birmingham kentinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın ve Aston Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Asif Ahmed’in katılımlarıyla 27 Mart 2019 tarihinde imza töreni düzenlendi.

Yapılan protokol kapsamında, iki kurum arasında yaz okulları ve diploma programları gibi eğitim ve öğretimde ortak müfredat faaliyetleri; doktora öğrencisi değişimi ve ortak danışmanlı doktora tezleri; bilimsel alanlarda sertifika kursları, konferanslar ve sempozyumlar gibi ortak müfredat dışı faaliyetler ve bilimsel yayınlarda ortak çalışma grupları oluşturulması gibi konularda işbirliği yapılacak.

Geçmiş Atıf ve Yayınlar Üniversitemize Kazandırıldı

Uluslararası Tıp Öğrencileri Araştırma Kongresi’nin Yedincisi (7. IMSRC) Gerçekleştirildi

"İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Araştırma Grupları Çalıştayı" Gerçekleştirildi

Yeni Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Projesi Hayata Geçiriliyor