İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 'Geleceğe Nefes Ol'du

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Geleceğe Nefes Ol” etkinliği kapsamında İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi’nde 1111 fidan dikildi.

Gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için; 11 Kasım’ın “Milli Ağaçlandırma Günü” ilan edilmesiyle birlikte, ülke genelinde olduğu gibi üniversitemizde de fidanlar toprakla buluştu. Saat 11:11'de başlayan fidan dikimi etkinliğinde İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Yerleşkelerinde, 1111 fidan dikimi gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın, üniversite yönetimi ve öğretim üyeleri de öğrencilerle birlikte fidan dikerek "geleceğe nefes ol" kampanyasına destek verdi.

14 Milyon Fidan Toprakla Buluştu

81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanı toprakla buluşturmak üzere yola çıkılan etkinlikte 14 milyona yakın fidan dikildi.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

Organ Nakli ve Organ Bağışı Sempozyumu Gerçekleşti

Spor Bilimleri Fakültesi'nden Lösemili Çocuklar Haftası İçin Farkındalık Etkinliği

Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Yürütücüsü Olduğu 7 Projeye TÜBİTAK ARDEB - 1001 Desteği