10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa “10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Çelenk Sunma Töreni”,   Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Tören, Rektör Prof. Dr. Nuri Aydın tarafından  Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Saat 09.05’te siren sesleri ile birlikte iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda fakültelerin akademik ve idari personelleri tarafından Atatürk ve Gençlik Anıtı’na çiçek bırakıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Katılımcılar arasında çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci yer aldı.

Spor Bilimleri Fakültesi'nden Lösemili Çocuklar Haftası İçin Farkındalık Etkinliği

Üniversitemiz Öğretim Üyelerinin Yürütücüsü Olduğu 7 Projeye TÜBİTAK ARDEB - 1001 Desteği

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Koyma Töreni Gerçekleştirildi

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Binası Hizmet Vermeye Başladı