YDS Hazırlık Kurslarımız Başlıyor

Eylül Dönemi İngilizce YDS sınavına yönelik hazırlık yapmak isteyen ve yapılacak düzey belirleme sınavından en az orta düzey olduğu belirlenen adaylar katılabilir. Kesin kurs kayıtları öncesinde duyurulacak bir tarihte düzey belirleme sınavıuygulanacaktır. Düzey Belirleme Sınav tarihleri sem.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilebilir. Düzey belirleme sınavı sonuçlarına göre hafta içi ve hafta sonu sınıfları oluşturulacaktır. Sınıflarımız en az 10 katılımcı ile açılacak olup sınıflarımıza en çok 25 Kayıtlı öğrenci alınacaktır. İngilizce Kurslarımız İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi içinde Mühendislik Fakültesi içindeki dersliklerde yapılacaktır.

Hafta içi İngilizce YDS kurslarımız, 17 Haziran 2019 – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri 4’er saat olmak üzere 18:30 – 21:30 saatleri arasında 10 hafta boyunca haftada 12 saat olarak yapılacaktır. Toplam 120 Saat olarak planlanan yabancı dil eğitimlerimiz İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından verilecektir.

Hafta Sonu İngilizce YDS kurslarımız ise 15 Haziran 2019 – 1 Eylül 2019  tarihleri arasında hafta sonları Cumartesi ve Pazargünleri sabahları 9.30 – 13.30 saatleri arasında 5’er saat olmak üzere 12 Hafta, haftada 10’ar saat biçiminde yapılacaktır. Toplam 120 Saat olarak planlanan yabancı dil eğitimlerimiz İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından verilecektir.

Detaylı bilgi ve online kayıt için Tıklayınız.