İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni” Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni”,   İstanbul Üniversitesi Beyazıt Merkez Yerleşkesi Rektörlük Bahçesi’nde gerçekleştirildi.

Tören, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın’ın  Atatürk ve Gençlik Anıtı’na çelenk koymaları ile başladı.

Saat 09.05’te siren sesleri ile birlikte bir dakikalık saygı duruşunun ardından İÜ Devlet Konservatuvarı Orkestrası eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

Tören sonunda fakültelerin akademik ve idari personelleri tarafından Atatürk ve Gençlik Anıtı’na çiçek bırakıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Katılımcılar arasında çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrenci yer aldı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Kurumsal İletişim Direktörlüğü

Moments/Anlar Projesi Ekibinin Uluslararası Final Başarısı

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi ile Saint Louis Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Arasında İşbirliği Görüşmeleri Gerçekleşti

6. Uluslararası Matbaa Teknolojileri Sempozyumu 1-3 Kasım Tarihlerinde Gerçekleştirildi

I. Hemşirelik Dekanlar Konseyi Toplantısı İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Doç. Dr Adem ÇINARLI’ nın yürütücülüğünü yaptığı TAGEM projesi ile ilgili İran İslam Cumhuriyeti yetkilileriyle işbirliği toplantısı yapıldı.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ve İstanbul Üniversitesi “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Töreni” Gerçekleştirildi