İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Açılış Töreni

İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi 2018- 2019 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Nuri Aydın'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde, yeni öğretim yılının ilk dersi Prof. Dr. Nuri Aydın tarafından yapıldı.
Tören kapsamında moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ahmet AKGÜL’ün gerçekleştirdiği bir panel programı düzenlendi. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Eda YILMAZ ALARÇİN’in “Marka Yönetimi” konusunda bilgi aktardığı panelde; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr. İpek YELDAN da “Postür (Duruş)” konusunda bilgiler paylaştı.
Dekan Yardımcısı ve Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof.Dr. İlhan Kerem ŞENEL, Odyoloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ahmet ATAŞ, Ebelik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Gülümser DOLGUN, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof.Dr. Doğaç Niyazi ÖZÜÇELİK ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr. İpek YELDAN Fakülteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere bölümleri hakkında bilgi aktardılar. Tüm panelistler öğrencilerin ve katılımcıların sorularını yanıtladılar.
Törende İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Rektörü Prof.Dr. Nuri AYDIN’a Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mehmet BİLGİN de eşlik etti.

1. Uluslararası Fen Bilimleri Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu İstanbul Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

Mühendislik-Fakültesi-2018-2019-Öğretim-Yılı-Akademik-Açılış-Töreni-Gerçekleştirildi

Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul-Üniversitesi-Cerrahpaşa-Rektörü-Prof.-Dr.-Nuri-Aydın-Spor-Bilimler-Fakültesi’nde-İncelemelerde-Bulundu.